kırmızı gömlek için ürünler (11)

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Camu camu - toz

Camu camu - toz

Doğal organik camu camu tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 28 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve ismi Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. Barbekü için baharat karışımının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşur; bu bileşenler barbeküye eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kimyon, toz kırmızı biber, hardal (tohum), karabiber, kuru sarımsak, kuru domates, kırmızı acı biber. Kullanım için Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 34,0 Yağ (g / 100g)… 5,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,6 Enerji değeri (kcal / 100g)… 232
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve adı, Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. "Kraliyet baharatı" adlı mangal baharatının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşmaktadır; bu baharat, mangala eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Kullanım Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Tat Orta derecede acılık verir. İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, ezilmiş kişniş, hardal tohumları, kimyon, ezilmiş karabiber, kırmızı acı biber dilimleri, kuru sarımsak, kuru domates. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 9,0 Yağ (g / 100g)… 9,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 27 Enerji değeri (kcal / 100g)… 229
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Ezilmiş kırmızı biber (Şili) - HoReCa

Ezilmiş kırmızı biber (Şili) - HoReCa

Meksikalılar, biberin zihinlerini daha parlak hale getirdiğine inanıyorlar; biber yemenin, başınızı vücudunuzdan ayrı hissetmenizi sağladığını söylüyorlar. Kırmızı biber tozu (Chili) - acı biberin tüm özelliklerine ve lezzetine sahiptir, ancak ince parçacıkları sayesinde kullanımı çok daha pratiktir. Kullanım Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, et yemekleri, tavuk yemekleri, makarna, pirinç, balık yemekleri, sebzeler. Tat Ateşli keskin Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 13 Yağ (g / 100g)… 14 Karbonhidrat (g / 100g)… 15 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Barbekü tavuğu, doğada hafif bir piknik için iyi bir seçenektir, ancak evde fırında da pişirebilirsiniz. Zengin baharatlı ve acı bir tat ile, mükemmel seçilmiş malzemelerle hazırlanan BBQ Tavuk baharatı ile iştah açıcı, çıtır bir kabuk kazanacaktır. Baharatı zeytinyağı ile karıştırın, sosun demlenmesine izin verin, ardından tavukları elde edilen sosla bulayın. Marine olmasına izin verin ve tel ızgarada pişirin. Kullanım Alanı Marine yapmak için baharatı kullanın ve barbekü, ızgara tavuk veya diğer kümes hayvanları için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı Malzemeler İyotlu tuz, kuru soğan, kuru sarımsak, ezilmiş beyaz biber, toz kırmızı biber, kekik, tarhun, keklik otu, fesleğen, kırmızı pul biber, kekik, biberiye. Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 28,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 150